Welkom !


Een bezoek aan trimsalon Max is een uitje voor uw hond maar daarnaast is een regelmatige trimbeurt van uw viervoeter ook zeker aan te raden. U wilt het beste voor uw hond en met een goede verzorging wordt ervoor gezorgd dat hij of zij in een goede conditie blijft.

 

Wij raden u aan uw pup al vroeg te laten wennen aan een hondenkapper.  U zult merken dat zij de bezoekjes, de (geluiden van) apparatuur en de ruimte als vanzelfsprekend gaan vinden. Hierdoor wordt het later dus een verwennerij en een feestje voor uw hond.

 

Passend bij het vachttype van uw hond, zullen wij  hem of haar scheren, plukken, ontwollen, knippen, uitdunnen, strippen, kammen/borstelen en wassen (vachtverzorging). Onder technieken wordt uitgelegd wat dit allemaal inhoudt.

 

Daarnaast knippen wij netjes de nagels inclusief algemene voetverzorging van uw hond. Met liefde voor het vak willen wij graag net dat beetje meer leveren. Bij Trimsalon Max in Enschede staat kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Wij garanderen de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.