Welkom !


Een bezoek aan trimsalon Max is een uitje voor uw hond maar daarnaast is een regelmatige trimbeurt van uw viervoeter ook zeker aan te raden. U wilt het beste voor uw hond en met een goede verzorging wordt ervoor gezorgd dat hij of zij in een goede conditie blijft.

 

Wij raden u aan uw pup al vroeg te laten wennen aan een hondenkapper.  U zult merken dat zij de bezoekjes, de (geluiden van) apparatuur en de ruimte als vanzelfsprekend gaan vinden. Hierdoor wordt het later dus een verwennerij en een feestje voor uw hond.

 

Passend bij het vachttype van uw hond, zullen wij  hem of haar scheren, plukken, ontwollen, knippen, uitdunnen, strippen, kammen/borstelen en wassen (vachtverzorging). Onder technieken wordt uitgelegd wat dit allemaal inhoudt.

 

Daarnaast knippen wij netjes de nagels inclusief algemene voetverzorging van uw hond. Met liefde voor het vak willen wij graag net dat beetje meer leveren. Bij Trimsalon Max in Enschede staat kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Wij garanderen de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Wij zijn een erkende hondentrimsalon welke lid is van ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf). ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB verstaan hun vak en zijn altijd gediplomeerd en ingeschreven bij de KvK. Deze organisatie zet zich in voor de belangen van de ABHB leden en zorgen dat de professionaliteit van de aangesloten trimmers blijft gewaarborgd.